За добу на Львівщині внаслідок ДТП постраждали четверо пішоходів

Загалом 24 вересня на Львівщині трапилось 12 ДТП з 15 постраждалими

У вівторок, 24 вересня, поліцейські зафіксували чотири ДТП внаслідок яких постраждали четверо пішоходів. Два наїзди трапилися у Львові, а ще два — На Львівщині. Про це 25 вересня повідомила пресслужба поліції Львівської області.

Детальніше про ДТП у Львові

Близько 08:45, на вулиці Патона у Львові 24-річна львівʼянка на Volkswagen e-Golf наїхала на 52-річного жителя Львова. Внаслідок ДТП чоловік отримав тілесні ушкодження та був госпіталізований. Ще одна ДТП у Львові сталася близько 13:50 на вулиці Кульпарківській. “Як попередньо встановили правоохоронці 42-річний водій автомобіля Chevrolet Aveo, мешканець одного з сіл Яворівського району, наїхав на 46-річного львів’янина. Внаслідок ДТП пішохід отримав тілесні ушкодження та був доставлений до медичного закладу” — йдеться в повідомленні поліції.

Деталі ДТП на Львівщині

Близько 14:15, у селі Вільховець Львівського району 63-річний водій мотоцикла Yamaha наїхав на 22-річну місцеву мешканку. Внаслідок ДТП жінка отримала тілесні ушкодження та була доставлена до лікарні. Також ДТП сталася у селищі Краковець Яворівського району, близько 17:00. “Як попередньо встановили правоохоронці, 48-річна водійка Lexus NX 300 збила 48-річного жителя Золочева, після чого зіткнулась із припаркованим автомобілем Citroen Jumper. Внаслідок ДТП пішохід отримав тілесні ушкодження та був госпіталізований” — зазначила пресслужба поліції.

За цими фактами слідчі відкрили кримінальні провадження за статтями про порушення правил безпеки дорожнього руху. Максимальне покарання — до трьох років обмеження волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на аналогічний строк. Правоохоронці встановлюють всі обставини інцидентів.

До слова, як зазначила пресслужба патрульної поліції у Львівські області, 24 вересня в ДТП на Львівщині травмувалося 15 людей. Йдеться як про пішоходів, так і про постраждалих водіїв автомобілів чи двоколісного транспорту.