На Львівщині двох рибалок оштрафували за вилов раків та риби

Рибалки використали заборонені сітки та пастки для вилову

На Львівщині рибоохоронний патруль виявив двох порушників, які виловлювали раків і рибу. На обох чоловіків склали протоколи за порушення правил рибальства. Про це 24 вересня повідомив Львівський рибоохоронний патруль.

Порушників виявлено на водоймах Стрийського району

Одного порушника спіймали 20 вересня на водоймі “Чисте” поблизу міста Новий Розділ в Стрийському районі. Там патруль виявив громадянина М., який ловив раків за допомогою забороненого знаряддя — раколовки-пастки. На порушника склали протокол, що передбачає штраф від 340 грн до 680 грн, а також можливу конфіскацію знарядь та незаконно виловлених раків.

Наступного дня, 21 вересня, на річці Дністер в селі Журавно, виявили чоловіка, який використовував сітку-екран для лову риби, що також є забороненим знаряддям. За це на нього також склали протокол.

Нагадаємо, рибалка з Львівщини отримав штраф за вилов однієї краснопірки звичайної, а раніше рибалку з Львівщини оштрафували за вилов однієї червонокнижної марени звичайної. Також штраф за вилов такого ж виду рибин дали ще одному мешканцю Львівщини.