На Львівщині внаслідок зіткнення Renault і ВАЗ загинули двоє чоловіків

ДТП трапилась у Відниках

На Львівщині внаслідок зіткнення Renault Fluence і ВАЗ загинули двоє чоловіків. Також ще один 22-річний чоловік був госпіталізований. Правоохоронці встановлюють усі обставини інциденту. Інформацію LVIV.MEDIA підтвердили у Департаменті з питань цивільного захисту Львівської ОВА. Також пресслужба поліції Львівської області повідомила про ДТП.

Деталі аварії

ДТП трапилась 23 вересня, близько 05:40, в селі Відники, Львівського району. Зіткнулись легковики Renault і ВАЗ. 43-річний водій ВАЗ і 37-річний пасажир загинули ще до приїзду екстреної медичної допомоги. Також 22-річний потерпілий водій Renault був госпіталізований до лікарні Св. Луки з закритою черепно-мозковою травмою і тупою травою живота. Згодом поліція повідомила про затримання водія Renault. Усі обставини інциденту встановлюються.

За фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за статтею про порушення правил безпеки дорожнього руху. Стаття передбачає позбавлення волі на строк від п'яти до 10 років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

Нагадаємо, ввечері 22 вересня на трасі “Київ — Чоп” поблизу Стрия 21-річний водій Renault Kangoo на смерть збив пішохода, який переходив дорогу в невстановленому місці. Пішохід віком близько 60 років загинув до приїзду медиків “швидкої”. Водій Renault отримав травми та був госпіталізований.