Росіяни атакували Львівщину ударним БпЛА

Внаслідок атаки виникла пожежа. Постраждалих немає

В ніч на 20 вересня росіяни атакували Україну ударними БпЛА типу Shahed. Внаслідок падіння уламків безпілотника в одному з сіл на Львівщині виникла пожежа в приміщенні колишнього колгоспу. Також пошкоджено три автомобілі, а у житлових будинках неподалік вибиті вікна. Жертв чи постраждалих внаслідок атаки на Львівщині немає, повідомив керівник Львівської ОВА Максим Козицький.

Деталі нічної атаки

Повітряну тривогу на Львівщині оголосили о 03:56. У повітряний простір залетів ударний безпілотник. Сили ППО Повітряного командування “Захід” збили БпЛА. Вже за пів години, о 4:32, оголосили відбій повітряної тривоги.

Унаслідок падіння уламків БпЛА близько 04:30 виникла пожежа в одному зі сіл області. Загорілося приміщення колишнього колгоспу. Займання оперативно загасили вогнеборці. Залучали 20 пожежників та чотири одиниці спецтехніки.Пошкоджені вантажний та два легкові автомобілі, у житлових будинках неподалік вибиті вікна. За даними на цю годину, жертв чи постраждалих немає” — йдеться в повідомленні Максима Козицького.

Фото: ДСНС

Як йдеться в повідомленні ДСНС, уламки “шахеда” впали в селі Куликів, Львівського району. Площа пожежі склала 20 кв м і її вдалося ліквідувати о 5:31.