“Їхали до тещі в Італію”: на Львівщині викрили ще одне фіктивне подружжя

23-річний мешканець Прикарпаття уклав фіктивний шлюб з 19-річною жителькою Харкова

На Львівщині, у пропускному пункті “Краківець — Корчова”, прикордонники викрили фіктивне подружжя 19-річної харківʼянки та 23-річного мешканця Прикарпаття. Харківʼянка — особа з інвалідністю II групи, що дозволяло потрапити прикарпатцю за кордон, повідомила 17 вересня пресслужба Західного регіонального управління ДПСУ.

“В гості до тещі”

Під час діалогу з прикордонниками псевдоподружжя розповіло, що їдуть в Італію, щоб нібито відвідати маму 19-річної дівчини. “Однак, дати відповіді на низку логічних запитань “подружжя” не змогло. До прикладу, чоловік навіть не зміг відповісти як звати його тещу. Кордон молодята перетинали вночі. Напевно, сподіваючись на низьку пильність правоохоронців” — йдеться в повідомленні ДПСУ. Прикордонники уже повідомили поліцейським про ознаки незаконного переправлення осіб через державний кордон України.

Нагадаємо, нещодавно у пункті пропуску “Краківець” прикордонники 7 Карпатського загону викрили 56-річну жінку, особу з інвалідністю I групи, яка уклала шлюб із 39-річним чоловіком, щоб допомогти йому виїхати за кордон. Коли ж жінка зрозуміла, що їхні плани викрили — розповіла, що насправді чоловік, який її супроводжує, є її зятем.