20-річного львів’янина оштрафували за кидання страйкбольних гранат посеред вулиці

Чоловік разом з товаришем вночі кинув п’ять гранат з вікна будинку на вулиці Тролейбусній

Львівський суд постановив оштрафувати 20-річного чоловіка, який в нетверезому стані разом з товаришем кидав страйкбольні гранати з будинку на вулиці Тролейбусній. Порушника визнали винним у дрібному хуліганстві, він сплатить 51 грн штрафу. Про це йдеться у постанові, яку оприлюднили у понеділок, 16 вересня, у Єдиному державному реєстрі.

Порушника визнали винним у дрібному хуліганстві

За матеріалами справи, випадок трапився 16 серпня близько 01:00 год. Данило Х. “вчинив хуліганські дії, а саме кинув на вулицю страйкбольні гранати, кількості 5-ти штук, внаслідок чого своїми діями порушив громадський порядок і спокій громадян”. Відтак на хулігана склали протокол.

Як раніше повідомляли в поліції, хуліганів було двоє, випадок трапився на вулиці Тролейбусній у Львові. Гранати кидали двоє п’яних 20-річних чоловіків з шостого поверху будинку. Постанови щодо другого хулігана у судовому реєстрі наразі немає.

Фото: Національна поліція

На засідання суду Данило Х. не прибув, однак подав заяву про розгляд справи без його участі. Свою вину у скоєному визнав і попросив про найменше покарання, яке передбачене статтею. Суддя Світлана Мартьянова призначила порушникові штраф розміром 51 грн. Крім того, Данило Х. має сплатити 606 грн судового збору.

Нагадаємо, нещодавно у Києві вибухнула страйкбольна граната на місцевому стадіоні, через це постраждав 17-річний підліток. Хто саме кинув гранату невідомо.