Пʼяною вкрала Mercedes: на Львівщині затримали 23-річну жінку

Зловмисниця викрала мікроавтобус в Пустомитах

На Львівщині правоохоронці затримали 23-річну жінку, яка в стані алкогольно спʼяніння, вкрала Mercedes Sprinter у 21-річного жителя Пустомит. Правоохоронці встановлюють обставини інциденту. Про це 16 вересня повідомила пресслужба поліції Львівської області.

Обставини викрадення

Поліцейські отримали повідомлення про викрадення мікроавтобуса 15 вересня, близько 03:00. “Надійшло повідомлення від 21-річного жителя Пустомит, Львівського району про викрадення його Mercedes Sprinter, який він припаркував біля свого будинку. Викрадений мікроавтобус виявили в одному з сіл на території домогосподарства” — йдеться в повідомленні поліції.

Поліцейські вивчили відео з камер спостереження системи “Безпечна Львівщина” та знайшли вкрадену автівку. До викрадення причетна 23-річна мешканка Львівського району, яка до того ж перебувала в стані алкогольного сп’яніння.

Слідчі повідомили їй про підозру у незаконному заволодінні транспортним засобом. Стаття передбачає позбавлення волі на строк від п’яти до восьми років з конфіскацією майна або без такої. Досудове розслідування триває. Наразі мотиви жінки не відомі.