П’яних та побитих охоронців “Укрзалізниці” зняли з поїзда на Львівщині

П’яних охоронців виявив пасажир поїзда, який викликав поліцію

Вранці понеділка, 16 вересня, пасажири виявили в потязі, який курсує через Львівщину, п’яних охоронців “Укрзалізниці”. У компанії відреагували на ситуацію, щойно відео з сплячими та побитими охоронцями з’явилося у мережі. Працівників уже відсторонили від роботи, повідомили у пресслужбі “Укрзалізниці”.

“Укрзалізниця” розпочала розслідування

У повідомленнях йшлося про те, що один із пасажирів зайшовши до вагона, побачив охоронців у стані сильного алкогольного сп'яніння та з видимими побоями. Для підтвердження своїх слів він опублікував фото працівників — один із них, ймовірно, п’яний спав на підлозі при вході у вагон, а інший — у спідній білизні лежав на полиці купе. Згодом в “Укрзалізниці” уточнили, що йшлося про поїзд №43/44 Черкаси – Івано-Франківськ.

Охорона “Укрзалізниці” спить у купе

Пасажир викликав поліцію, і під час зупинки у Стрию охоронців зняли з потяга. “Укрзалізниця” відреагувала на ситуацію, заявивши, що працівників, які допустили такий вчинок, негайно звільнять. Наразі проводиться службове розслідування, а охоронців відправлено на перевірку. Компанія запевняє, що всі винні будуть притягнуті до відповідальності.

Як уточнили LVIV.MEDIA у поліції Львівщини, поліцейські справді виїжджали на виклик, але жодних офіційних заяв до правоохоронців про порушення правопорядку не було. Начальник поїзда склав акт на чоловіків, але це внутрішня компетенція “Укрзалізниці”.