З полону повернувся 23-річний захисник “Азовсталі” зі Львівщини Арсен Мачуженко

Захисник потрапив у полон у травні 2022 року

Під час чергового обміну полоненими з російського полону повернувся захисник із Львівщини. 23-річний Арсен родом із Золочівського району — він провів у полоні понад два роки. Про це 14 вересня повідомили у Красненській селищній територіальній громаді Золочівського району.

23-річний Арсен Мачуженко, захисник "Азовсталі" з села Балучин. Він брав участь у захисті заводу "Азовсталь" у Маріуполі під час важких боїв. Захисник потрапив у полон у травні 2022 року. Ще до війни Арсен підписав контракт на військову службу, щоб захищати Україну.

“Арсен Мачуженко — один з тих, чия історія нагадує нам про героїзм і жертовність українських захисників, а також про важливість підтримки тих, хто зараз повертається додому після важких випробувань”, — йдеться у повідомленні.

Воїну ще доведеться пройти лікування та відновлення після полону. Але для його сім’ї, друзів і односельців головне — що він живий і знову вдома. Нагадаємо, 14 вересня ще 103 воїнів вдалося повернути в Україну з російського полону. А напередодні, у пʼятницю, 13 вересня, з російського полону вдавалось повернути ще 49 військових та цивільних. Серед звільнених з полону також були захисники й захисниці “Азовсталі”.