Степана Куйбіду призначили першим заступником голови Тернопільської ОВА

Колишній директор департаменту економічної політики Львівської ОВА переїжджає до Тернополя

У п’ятницю, 13 вересня, Кабінет Міністрів України погодив призначення Степана Куйбіди на посаду першого заступника голови Тернопільської обласної державної адміністрації. Степан Куйбіда підтвердив цю інформацію в коментарі LVIV.MEDIA. До цього він очолював департамент економічної політики Львівської ОВА.

Очікують ще розпорядження від голови Тернопільської ОВА

За словами Куйбіди, він вже пройшов необхідну співбесіду, яка є частиною офіційного процесу призначення. Однак, коли саме розпочне працювати на новій посаді ще невідомо — потрібно дочекатися розпорядження голови Тернопільської ОВА. Куйбіда також підтвердив, що переїжджає жити до Тернополя, оскільки керувати дистанційно неможливо.

“Так, ця інформація відповідає дійсності. Кабінет Міністрів дійсно зробив такий крок. Я проходив співбесіду — така вимога. Наступним кроком повинно бути офіційне розпорядження голови Тернопільської ОВА. Коли воно буде чи в понеділок, чи в будь-який інший день, станом на зараз я не знаю. Це не від мого підпису залежить”, — пояснив у коментарі LVIV.MEDIA Степан Куйбіда.

Щодо його попередньої посади, Куйбіда уточнив, що конкурс на нового директора департаменту економічної політики Львівської ОВА поки що не оголошено. За його припущенням, тимчасово обов'язки директора виконуватиме Орест Гринів, який раніше був заступником Куйбіди.

Зазначимо, Степан Куйбіда очолив департамент економічної політики Львівської ОВА з жовтня 2020 року. До цього він був тимчасовим виконувачем обов'язків директора цього департаменту та працював начальником відділу промислової політики управління промисловості і підприємництва.