У Турці п'яний водій збив на пішохідному переході 64-річну жінку

Постраждалу з травмами госпіталізували

У четвер, 12 вересня, у Турці п’яний водій збив на пішохідному переході 64-річну жінку. Постраждала отримала травми — її госпіталізували. Про це повідомили у поліції Львівщини.

Водія затримали на місці

За даними правоохоронців, аварія сталася близько 15:00 на вулиці Молодіжній. Водій вантажівки Avia A-31, 58-річний житель одного з сіл району, збив 64-річну місцеву мешканку. Жінка отримала травми — її терміново госпіталізували. З опублікованих поліцією фото видно, що наїзд трапився на пішохідному переході.

Поліція з'ясувала, що водій був у стані алкогольного сп'яніння. Його затримали на місці відповідно до закону, і незабаром суд вирішить, який запобіжний захід йому обрати. Правоохоронці відкрили кримінальну справу за фактом порушення правил безпеки дорожнього руху у стані алкогольного сп'яніння. Водію загрожує до трьох років позбавлення волі та заборона керувати транспортними засобами на строк від трьох до п'яти років.

Нагадаємо, у вівторок, 10 вересня, у Стрию водій автобуса наїхав на пішохідному переході на 12-річну дівчинку. Дитину з травмами доставили до лікарні.