На Львівщині водійка Škoda та 4-річна дитина потрапили до лікарні через зіткнення з фурою

Рятувальникам довелось деблокувати потерпілу з понівеченого автомобіля. В дитини легкі забої

На Львівщині 36-річну водійку Škoda Fabia та 4-річну дитину госпіталізували після зіткнення з вантажівкою MAN. Рятувальникам довелось деблокувати потерпілу з вщент розбитого автомобіля. Про це 12 вересня повідомила пресслужба ДСНС у Львівській області.

Деталі аварії

ДТП трапилась 12 вересня, близько 10:49, на трасі “Стрий — Івано-Франківськ” в селі Довге, Стрийського району. Відбулося зіткнення Škoda Fabia та вантажівки. “Рятувальники провели роботи з деблокування потерпілої водійки за допомогою гідравлічного інструменту, а також відключення акумуляторної батареї та перекриття вентиля газового балона в автомобілі. Причини та обставини інциденту встановлюють правоохоронці” — йдеться в повідомленні ДСНС. Як зазначила пресслужба екстреної медичної допомоги, 36-річну водійку з переломом стегна та 4-річну дитину із легкими забоями госпіталізували до лікарні в Стрию.

Фото: ДСНС

Нагадаємо, 11 вересня на трасі в селі Давидів зіткнулися позашляховики Mitsubishi та Subaru.Через ДТП один з водіїв загинув на місці аварії. Загиблому було 68 років. На місці працювали медики та поліція. Попередньо чоловік через зіткнення з іншою машиною вилетів через переднє скло на дорогу.