В ДТП на Львівщині важко травмувалися чоловік та жінка

Фото: Головне управління ДСНС України у Львівській області

Обох потерпілих госпіталізували у реанімацію лікарні святого Луки Першого ТМО Львова

У четвер, 12 вересня, у Стрийському районі двоє людей постраждали у ДТП за участі одного автомобіля. Чоловіка та жінку госпіталізували у важкому стані до лікарні святого Луки Першого ТМО Львова. Інформацію LVIV.MEDIA підтвердили у пресслужбі екстреної допомоги Львівської області.

Аварія трапилась на відрізку дороги Меденичі — Пустомити

Вранці поблизу села Велика Горожанна, що на Стрийщині, водій Daewoo Sens не впорався з кермуванням і з'їхав у кювет. Як повідомили у Головному управлінні ДСНС у Львівській області, водія та пасажирку затисло в авто. Їх довелось деблокувати за допомогою спецінструментів. Рятувальники витягнули їх з машини та передали медикам. Як розповіли у пресслужбі екстреної допомоги Львівської області, постраждало двоє людей — чоловік та жінка. Вони мешканці Львівщини.

Як вдалося встановити, чоловікові — 24 роки, жінці — 21 рік. Зараз потерпілі із політравмами перебувають у лікарні святого Луки Першого ТМО Львова. Правоохоронці встановлюють обставини аварії.

Нагадаємо, 11 вересня, цього року в селі біля Львова в ДТП загинув 68-річний водій. Зіткнулися два позашляховики Mitsubishi та Subaru. З опублікованого очевидцями фото видно, що аварія трапилась біля заправки. На місці працювали медики та поліція. Попередньо чоловік через зіткнення з іншою машиною вилетів через переднє скло на дорогу.