Червоноградські комунальники трактором витягнули з каналізації лося

Тварина впала у каналізаційний колодязь біля місцевого супермаркету

У понеділок, 9 вересня, у Червонограді біля місцевого супермаркету лось впав у каналізаційний колодязь. Тварину витягували працівники водоканалу та рятувальники ДСНС. Інформацію LVIV.MEDIA підтвердив перший заступник міського голови Червонограда Дмитро Балко, який виїжджав на місце.

Лось впав у яму глибиною понад два метри

За його словами інцидент трапився на околиці міста біля магазину “АТБ”, неподалік Добрячинського масиву. Лось, прогулюючись територією, впав у вирву, схожу на колодязь, глибиною орієнтовно 2-2,5 метра. Самостійно вибратись він не міг.

“Тварину помітили місцеві жителі, які гуляли з собаками, коли лось почав голосно мичати. Люди одразу викликали рятувальників. Однак рятувальникам бракувало необхідної техніки для визволення тварини, тому до операції приєдналися комунальні служби. Працівники водоканалу спільно з бригадою ДСНС за допомогою трактора обережно витягнули лося”, — пояснив Дмитро Балко

Тварина не постраждала й після звільнення спокійно пішла далі. Це був дорослий лось, який ймовірно прийшов до міста з лісопосадки, що знаходиться за річкою Західний Буг, неподалік супермаркету.