Збив дитину на велосипеді у Городку: водій Audi отримав штраф

Через аварію хлопчик потрапив до лікарні

Суд у Городку визнав винним водія, який збив дитину на велосипеді. Через ДТП хлопчик потрапив до лікарні з травмами. Суд призначив водію штраф, про це йдеться у постанові, яку оприлюднили 6 вересня у Єдиному державному реєстрі.

Водію призначили 850 грн штрафу

Згідно з матеріалами справи, аварія сталася 29 червня на вулиці Комарнівській у Городку. Водій автомобіля Audi A4 перевищив швидкість та не стежив за дорожньою обстановкою, внаслідок чого наїхав на малолітнього велосипедиста.Через ДТП постраждалу дитину госпіталізували. Медики констатували хлопчику забійну рану лівого суглоба, множинні садна тулуба та кінцівок.

Свою вину у правопорушенні Юрій М. визнав. Суддя призначив водію штраф розміром 850 грн за порушення правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспорту. Також порушник сплатить 606 грн судового збору. Якщо штраф не сплатити протягом 15 днів — суму можуть подвоїти. Постанову ще можна оскаржити протягом десяти днів.

Нагадаємо, нещодавно На Львівщині оштрафували батька школяра, який на електросамокаті збив малолітню дівчинку. Також у Дрогобичі п’яна водійка збила на тротуарі 14-річну дівчинку, дитина потрапила в лікарню.