У Шегинях в чоловіка конфіскували мікроавтобус через контрабанду сигарет

Митники знайшли 160 пачок сигарет з акцизними марками

У пункті пропуску Шегині – Медика митники вилучили у чоловіка мікроавтобус — водій з Івано-Франківщини намагався перевезти 160 пачок сигарет. Про це у суботу, 7 вересня, повідомили у Львівській митниці.

Водій їхав смугою “зелений коридор”

За даними митників, вони зупинили мікроавтобус Mercedes-Benz Sprinter, яким керував 33-річний житель Івано-Франківщини. Він їхав до Польщі і обрав смугу “зелений коридор”, що означає, що він не повинен мати товарів, які потрібно декларувати. Однак під час огляду авто митники знайшли сховище, де було 160 пачок сигарет з акцизними марками Parlament Night Blue, Davidoff, LD super line. Сигарети були заховані за подвійною стінкою між багажним та пасажирським відділеннями. За фактом порушення митних правил склали протокол, а сигарети та мікроавтобус вилучили.

Справа буде передана до суду. Окрім цього, ще одну спробу незаконного перевезення товарів виявили у пункті пропуску Рава-Руська – Хребенне. 23-річний житель Львівщини на автомобілі «Renault Master» намагався провезти 1200 пачок кави, заховавши їх серед особистих речей. За цим фактом теж складено протокол про порушення митних правил.