Через велозмагання на Львівщині три дні обмежуватимуть рух трасою Яворів — Грушів

Дорогу повністю перекривати не планують — будуть лише ситуативні обмеження по маршруту учасників чемпіонату

На Львівщині з 6 по 8 вересня обмежать рух трасою "Яворів — Грушів". Рух ускладниться через проведення Чемпіонату України з велоспорту на дорогах Яворівської громади. Про це повідомили у Яворівській міській раді.

Водіям до кордону рекомендують об’їзд

Як вказано у повідомленні, працівники поліції перекривають автомобільний шлях у напрямку "Яворів — Грушів" на час проведення забігу. Водіям, які планують їхати в напрямку державного кордону, радять скористатися об'їзним маршрутом через "Яворів — Немирів — Грушів".

Як повідомили у коментарі LVIV.MEDIA у Яворівській міській раді, дорогу повністю перекривати не планують — будуть лише ситуативні обмеження по маршруту учасників чемпіонату. “Коли учасники тільки стартують, то перекривають центр Яворова, а на трасах рух обмежений, але не перекритий. Час обмеження залежатиме від того, коли приїде останній велосипедист — їх близько сотні, але теоретично до 14:00 мало б усе закінчитися”, — пояснили у Яворівській міськраді.

Обмеження діятимуть з 6 по 8 вересня:

  • 6 вересня з 11:00 перекриють дорогу від площі міста Яворів до села Грушів.
  • 7 вересня з 10:00 перекриють напрямок від Яворова до села Чернилява через веломарафон, а з 13:00 обмежать рух на центральних вулицях міста.
  • 8 вересня з 10:00 обмежать проїзд центральними вулицями Яворова.