Львів попрощається із сімома загиблими внаслідок російського авіаудару

Матір з трьома доньками, які загинули через влучання російської ракети, поховають на Личаківському цвинтарі

У п’ятницю та суботу Львів попрощається з загиблими через комбінований обстріл. Сім’ю Базилевичів, яка загинула через прицільне влучання ракети, поховають на Личаківському кладовищі. Про це повідомили у четвер, 5 вересня, у Львівській міськраді.

Коли поховають загиблих через російську атаку

  • Євгенію Базилевич та її трьох доньок 21-річну Ярину, 18-річну Дарину та 7-річну Емілію поховають у п’ятницю, 6 вересня, на Личаківському кладовищі. Прощання та чин похорону розпочнеться о 14:00 у Гарнізонному храмі св. ап. Петра і Павла у Львові.
  • Ірину Демидову поховають завтра, 6 вересня, на кладовищі в с. Зимна Вода. Прощання та чин похорону розпочнеться о 12:00 в Храмі Святого Архистрага Михаїла (вул. Каховська, 32А).
  • Юрія Арабського поховають завтра, 6 вересня, на Янівському кладовищі. Прощання та чин похорону розпочнеться об 11:00 в каплиці Різдва Івана Хрестителя (вул. Пекарська, 52).
  • Олександра Погорецького поховають у суботу, 7 вересня, на Личаківському кладовищі. Прощання та чин похорону розпочнеться об 11:00 в каплиці Різдва Івана Хрестителя (вул. Пекарська, 52).

Нагадаємо, у ніч на середу, 4 вересня Львівщину атакували російські ракети та безпілотники. Внаслідок атаки на Львів загинуло семеро людей. Серед них матір із трьома доньками — сім’я Базилевич. Живим залишився батько дітей.

Внаслідок атаки пошкоджені житлові будинки у центральній частині міста. Багато вибитих вікон в районі вулиць Коновальця, Братів Міхновських, Мельника, а дві школи міста у середу, 4 вересня, не працювали.