Обшуки на Львівській митниці: екс-зятя нардепки підозрюють в допомозі ухилянтам

Правоохоронці вважають, що він незаконно переправляв людей за кордон

Обшуки на Львівській митниці: інспектора по боротьбі з контрабандою підозрюють у незаконному переправленні за кордон людей. Про це ввечері 4 вересня повідомив журналіст-розслідувач Тарас Середич.

Прямо зараз проводяться обшуки на Львівській митниці за адресою Городоцька 369 (управління боротьби з контрабандою). Мої джерела повідомляють, що прокурори спільно з УСР та контррозвідкою затримали інспектора контрабанди за незаконне переправлення людей по ст. 332. Попередньо начебто “влип” інспектор дізнання управління контрабанди Кіра Олесь”, — написав Середич.

За даними LVIV.MEDIA, затриманий інспектор Олесь Кіра є колишнім зятем ексдепутатки Верховної Ради Оксани Юринець. У коментарі для нашого сайту вона підтвердила цю інформацію. “Бог нас милував від цієї родини. Торік моя донька розлучилася з цим чоловіком. Тому зараз ми не маємо до нього жодного відношення”, — заявила Оксана Юринець.

Втім, у декларації інспектора за 2023 рік, поданій у березні 2024 року, Соломія Олегівна Кіра все ще подана як його чинна дружина. Олесь Кіра також торік задекларував квартиру площею 104 кв.м і земельну ділянку площею 500 кв. м.