Неподалік Жовкви пʼяний водій Mercedes на смерть збив мотоцикліста

45-річний водій мотоцикла Suzuki загинув на місці ДТП

У Львівському районі 57-річний нетверезий водій Mercedes-Benz вчинив ДТП внаслідок якої загинув 45-річний мотоцикліст. Аварія трапилась на дорозі “Жовква — Кам’янка — Бузька”. Про це 4 вересня повідомила пресслужба поліції Львівської області.

Деталі аварії

ДТП трапилась 3 вересня, близько 19:15, біля села Малі Передримихи, що неподалік Жовкви. “Як попередньо встановили правоохоронці, 57-річний водій автомобіля Mercedes-Benz, житель Жовкви, зіткнувся з мотоциклом Suzuki Boulevard під керуванням 45-річного мешканця району. Від отриманих внаслідок ДТП травм мотоцикліст загинув на місці інциденту” — йдеться в повідомленні поліції.

Також правоохоронці встановили, що водій автомобіля керував у стані алкогольного сп’яніння. Його затримали у порядку Кримінального процесуального кодексу України та невдовзі суд обере йому запобіжний захід.

Фото: Національна поліція

За фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за статтею про порушення правил безпеки дорожнього руху особами, які керують транспортними засобами в стані сп’яніння. Стаття передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п’яти до 10 років з позбавленням права керувати транспортними засобами на аналогічний строк. Досудове розслідування триває, правоохоронці встановлюють усі обставини події.