Студента дрогобицького коледжу оштрафували на 51 грн за лайку та штовхання викладача

Хлопець образився на викладача, який забрав його речі

Суд у Дрогобичі оштрафував студента місцевого коледжу, який облаяв та штовхнув викладача на двері, таким чином поламавши їх. Хлопець плював на стіни в коледжі, а викладач зробив йому зауваження. За дрібне хуліганство студент сплатить 51 грн штрафу, про це йдеться у постанові, яку оприлюднили 2 серпня у Єдиному державному реєстрі.

Студент штовхнув викладача на двері після зауваження

За матеріалами справи, випадок трапився 9 липня у Дрогобицькому фаховому коледжі нафти і газу. Юрій С. обплював стіни навчального закладу, а після зауваження викладача — почав висловлюватись нецензурною лексикою та погрожувати йому. Надалі штовхнув викладача на вхідні двері й таким чином пошкодив їх. В якому стані викладач був після випадку у постанові не йдеться.

На судове засідання Юрій С. прибув, однак свою вину визнав не повністю. “Не заперечив, що виражався нецензурною лайкою в сторону викладача. Однак вважає, що ініціатором конфлікту був саме викладач, який безпричинно забрав його особисті речі, він, своєю чергою, обурився такою його поведінкою,” — йдеться у постанові.

Суддя Андрій Хомик визнав порушника винним у дрібному хуліганстві. Юрію С. призначили штраф за скоєне — 51 грн. Також він має сплатити 606 грн судового збору. Постанову можна оскаржити протягом десяти днів з дня винесення.

Нагадаємо, у липні студент львівського коледжу через суд повернув вилучений у нього Mitsubishi. Крім того, заступницю декана факультету Львівського медичного університету судили за хабар.