Ваш родич потрапив у ДТП: львівському шахраю повідомили про підозру в Рівному

Шахрай, який перебуває в СІЗО, якимось чином зумів приїхати у Рівне за грішми

У Рівному правоохоронці повідомили про підозру у шахрайстві мешканцеві Львова. Про це 2 вересня повідомила поліція Рівненської області.

За схемою “ваш син потрапив у ДТП” шахрай ошукав подружжя пенсіонерів з Дубенщини майже на 100 тисяч гривень. У телефонній розмові аферист повідомив 88-річному чоловікові та його 80-річній дружині, що їхній син постраждав у автопригоді, відтак на термінову операцію потрібні кошти. А з його дружиною наразі проводяться слідчі дії.

Схвильовані батьки, не перевіривши правдивість інформації, поспіхом зібрали необхідну суму: 1200 доларів США та 50 000 гривень і передали їх чоловікові, який орієнтовно за пів години приїхав до будинку. Через деякий час пенсіонери зателефонували до невістки, аби впевнитися чи привезли гроші в лікарню. Тоді жінка й повідомила, що з їхнім 57-річним сином усе добре.

Працівники карного розшуку Млинова та Головного управління поліції Рівненщини встановили, що шахраєм був 31-річний львів’янин, який вже 10 років провів за ґратами. Зараз зловмисник перебуває у слідчому ізоляторі за аналогічний злочин, вчинений на території Львова. Поліцейські з’ясували, що вчиняти злочин він спеціально поїхав у  Рівне. А забрати кошти у пенсіонерів відправив таксиста.

Як зловмиснику з СІЗО вдалося поїхати до Рівного, у поліції не пояснили.