Два пацієнти центру Superhumans відвели своїх дітей у перший клас

Ще донедавна обидва воїни користувалися колісним кріслом

Два травмовані захисники Олександр та Іван, які проходять реабілітацію у Superhumans Center на Львівщині, відвели дітей на перший дзвоник. Про це 2 вересня повідомив реабілітаційний центр.

Ще кілька місяців тому вони користувалися кріслом колісним та вчилися опановувати протези. А вже сьогодні — живуть активним життям за межами центру, зазначили в медичному закладі.

І для Олександра, і для Івана було дуже важливо особисто супроводжувати своїх донечок у такий особливий день. І вони зробили це! Радіємо неймовірно і бажаємо колись станцювати з доньками на випускному”, — заявили в Superhumans Center.

Нагадаємо, що днями в центрі Superhumans вдруге на рушничок щастя став воїн, який проходить курс лікування в цьому реабілітаційному медичному закладі. Захисник Олександр вдруге одружився зі своєю дружиною через кілька тижнів після того, як вони відзначили першу річницю свого одруження. Для того, щоб зробити коханій пропозицію, він навіть став на те одне коліно, яке в нього залишилося після ампутації.