На Львівщині двох мотоциклістів госпіталізували через ДТП

Обидва водії перебувають в реанімації

У п’ятницю, 30 серпня, на Львівщині сталося дві ДТП за участі мотоциклістів. Обидва водії не впоралися з керуванням двоколісного транспорту, через що отримали важкі травми. Наразі постраждалі перебувають в реанімації, повідомила пресслужба поліції Львівської області у суботу, 31 серпня.

Деталі ДТП

За даними правоохоронців, перша аварія сталася у Ходорові на вулиці Богдана Хмельницького. 18-річний місцевий мешканець за кермом мотоцикла “Мінськ” не впорався з керуванням та зіткнувся з металевою конструкцією моста. Внаслідок аварії юнак отримав важкі травми. Медики швидкої допомоги госпіталізували постраждалого водія. Наразі він перебуває в реанімації.

Фото з місця аварії у Червоноградському районі

Друга ДТП відбулася близько 23:00 у селі на Червоноградщині. 27-річний мешканець району, який керував мотоциклом Viper, з’їхав з дороги та зіткнувся з зупинкою громадського транспорту. Внаслідок зіткнення чоловік отримав важкі травми й зараз перебуває у реанімації.

Правоохоронці встановлюють обставини ДТП та вирішують питання про правову кваліфікацію аварій.

Нагадаємо, того ж дня на Львівщині 18-річний мотоцикліст потрапив до реанімації після зіткнення з огорожею. У ДТП постраждав також його неповнолітній пасажир. Крім того, у Львові патрульні оштрафували неповнолітнього мотоцикліста за сім порушень. 17-річний водій намагався втекти від правоохоронців.