На Львівщині БЕБ викрило незаконне виробництво та збут сигарет

Вінничани організували незаконне виробництво та гуртовий продаж тютюнових виробів у двох областях

Детективи Бюро економічної безпеки викрили мешканців Вінниччини, які незаконно виготовляли та продавали тютюнові вироби на території Вінницької та Львівської областей. Правоохоронці конфіскували товару на близько 7 млн грн. Про це 30 серпня повідомила пресслужба БЕБ у Львівські області.

Детективи вилучили промислову виробничу лінію

Як встановили детективи БЕБ, мешканці Вінницької області організували підпільне виробництво цигарок та підробляли на них акцизи. “Для цього вони орендували промислові  приміщення, які облаштували промисловим обладнанням. Надалі готову продукцію збували гуртовими партіями на території Львівської області”, — йдеться в повідомленні БЕБ. Під час проведення обшуків у них вилучили промислову лінію для виробництва сигарет, пакувальну машину, тютюнові суміші, незаконно виготовлені сигарети тощо. Товару вилучили на близько 7 млн грн.

Фото: Львівська обласна прокуратура

Як повідомила Львівська обласна прокуратура, у підпільному цеху та складському приміщенні вилучили 8 тис. пачок цигарок без акцизів, понад 43 тис. пачок готової контрафактної продукції та понад 3 тис. кг тютюну. Досудове розслідування триває. Встановлюється повне коло осіб причетних до незаконної діяльності.