Внаслідок п'яної ДТП на Львівщині травмувались 37-річний скутерист і 9-річний пасажир

Водія скутера доставили до районної лікарні, а 9-річний пасажир потрапив до лікарні св. Миколая

На Львівщині 37-річний водій скутера Fada YB150-15D вчинив пʼяну ДТП. Він не впорався з керуванням і зʼїхав у кювет. Внаслідок аварії водій госпіталізований винуватець і 9-річний пасажир скутера. Про це 30 серпня повідомила пресслужба поліції Львівської області.

Деталі інциденту

ДТП трапилась 29 серпня, близько 22:20, в селі Підлуби, Яворівського району. “Як попередньо встановили правоохоронці, 37-річний водій скутера, житель району, не впорався з керуванням і з’їхав у кювет. Внаслідок ДТП водій скутера та його пасажир, 9-річний місцевий мешканець, отримали тілесні ушкодження. Встановили, що водій керував скутером у стані алкогольного сп’яніння” — йдеться в повідомленні поліції. Скутериста з переломом правої ключиці доставили у Новояворівську районну лікарню. Малолітнього пасажира госпіталізували до лікарні св. Миколая у Львові з забоєм правої гомілки.

За фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за статтею про порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами в стані сп’яніння. Стаття передбачає позбавлення волі на строк до трьох років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк від трьох до п’яти років. Правоохоронці встановлюють усі обставини події.