У Львові судитимуть двох чоловіків, які обікрали банк на 86 млн грн

Правоохоронці повернули клієнтам банку викрадені гроші та цінності

У Львові судитимуть зловмисників, обвинувачених у крадіжці грошей та цінностей з банку. Про це 27 серпня повідомили в поліції Львівської області.

Як раніше повідомляли журналісти LVIV.MEDIA, вранці понеділка, 25 березня, двоє невідомих напали на відділення банку на вулиці Володимира Великого у Львові. Злочинців вдалося затримати на виїзді зі Львова в автомобілі Opel.

Інспектори роти ТОР на вулиці П’ясецького виявили двох осіб, схожих за описом. Чоловіки мали із собою радіостанцію, пінцети, ножі, рукавички, балаклави та засоби для відкриття. У наплічниках лежали гроші та ювелірні вироби. Скільки саме грошей вдалося викрасти злочинця — не розголошується. Також не відомі деталі про затриманих — ані вік, ані інших даних. Як зазначили, у поліції особи не мають ніякого відношення до військових, окрім одягу.

Як згодом додали у поліції, зловмисниками виявились двоє львів’ян віком 31 та 40 років. Їх вдалося затримати з допомогою камер спостереження..

Викрадені грошові кошти та цінності клієнтів банку на загальну суму майже 86 мільйонів гривень правоохоронці повернули власникам. За скоєне обвинуваченим — двом львів’янам віком 31 та 40 років, загрожує покарання — позбавлення волі на строк до 12 років з конфіскацією майна.