На Львівщині мережу магазинів викрили на незаконному продажі тютюнових виробів

В мережі продавали електронні сигарети та рідини без дійсних марок акцизного податку

Правоохоронці Львівщини викрили групу осіб на незаконній торгівлі підакцизними товарами. Зловмисники створили мережу магазинів тютюнових виробів, які працювали без відповідної ліцензії. З магазинів вилучили електронні сигарети на понад 5 млн грн, повідомила пресслужба Територіального управління БЕБ у Львівській області у вівторок, 27 серпня.

За даними правоохоронців, група зловмисників організувала незаконний продаж тютюнових виробів як в обласному центрі, так і на території Львівської області. У мережі магазинів продавали електронні сигарети та рідини до них без відповідної ліцензії.

Правоохоронці провели обшуки у торгових точках та виявили, що зловмисники продавали товар з підробленими марками акцизного податку, або ж без них взагалі. Також детективи БЕБ обшукали помешкання організаторів схеми. Під час обшуків правоохоронці вилучили понад 8000 полімерних ємностей різного об’єму з рідинами для електронних сигарет, тару, етикетки, чорнові записи, комп’ютерну техніку тощо. Загальна вартість конфіскованих електронних сигарет перевищила 5 млн грн. Наразі триває досудове розслідування.