З російського полону повернувся оборонець “Азовсталі” з Львівщини

З 2022 року рідні про нього не мали жодної інформації

З російського полону повернувся 23-річний оборонець “Азовсталі” з Львівщини Віталій Тарасович. Про це 26 серпня повідомив начальник Львівської ОВА Максим Козицький.

Маю дуже світлу новину. Серед тих, хто повернувся додому під час останнього обміну полоненими, є ще один наш земляк – Віталій Тарасович із Яворівського району”, — повідомив керівник Львівщини.

Віталію Тарасовичу — 23 роки. Родом він зі Судової Вишні, служив строковиком ще з квітня 2021 року. Захищав «Aзовстaль». Рідні втратили зв’язок із Віталієм 12 червня 2022 року і відтоді не мали про нього ніякої інформації.

Віра перемогла. Здоров’я вам, Віталію. Низький уклін за все, що ви зробили для держави. Нехай усі сім’ї, у яких зникли близькі, дочекаються радісної звістки про їхнє повернення”, — зазначив Максим Козицький.

Нагадаємо, 24 серпня з російського полону додому повернулися ще 115 наших захисників. Це воїни Нацгвардії, Збройних Сил, Військово-морських сил та Державної прикордонної служби. 92 зі звільнених – військовослужбовці системи МВС: 89 воїнів Національної гвардії та 3 — Державної прикордонної служби. Більшість – оборонці Маріуполя. Майже 90% з них — солдати строкової служби, які понад два роки перебували в полоні агресора. Серед звільнених є й 22-річний Орест Коляда з Червоноградського району.