Чотири захисники з Львівщини посмертно отримали почесні нагороди

Герої загинули торік на Донеччині і Харківщині

Чотирьох військовослужбовців із Золочівщини посмертно відзначили почесними нагородами. Про це 26 серпня відзначила Львівська обласна військова адміністрація.

Згідно з указом Президента України Володимира Зеленського орденом «За мужність» ІІІ ступеня нагороджені:

Ігор Козловський

Житель села Соколівка. Був учасником АТО. Під час повномасштабної війни, у серпні 2022, повернувся до лав Збройних сил. Служив у 46 окремій аеромобільній бригаді. Загинув воїн 2 грудня 2023 року, виконуючи бойове завдання поблизу Костянтинівки на Донеччині. Йому було 43 роки.

Михайло Шершень

Проживав у селі Ожидів. У березні 2023 року став на захист Батьківщини. Проходив службу у складі 13 окремого десантно-штурмового батальйону. Військовослужбовець загинув 5 листопада 2023 року під час артилерійського обстрілу неподалік села Синьківка Харківської області.

Тарас Туркевич

Житель Буська. На початку повномасштабного вторгнення повернувся з-за кордону, щоб долучитися до лав Збройних сил. Загинув військовий 5 березня 2023 року біля села Олександропіль Донецької області. Йому було 28 років.

Також почесний нагрудний знак «Комбатанський хрест» від Головнокомандувача ЗСУ отримав:

Микола Смілянець

Проживав у селі Ожидів. Під час повномасштабної війни проходив службу у військовій частині А4821. Загинув захисник 7 вересня 2023 року під час виконання бойового завдання в районі села Новоєгорівка Донецької області.