Мешканець Львова потрапив до лікарні після п'яної ДТП на Хмельниччині

Він був пасажиром авто, в яке врізався нетверезий водій Hyundai

У Кам’янець­-По­діль­сько­му районі правоохоронці зат­ри­ма­ли пʼяно­го во­дія, який ско­їв ДТП зі смер­тель­ни­ми нас­лідка­ми та зник з міс­ця по­дії. Про це 22 серпня повідомила поліція Хмельницької області.

Аварія ста­ла­ся у середу, 21 сер­пня, близь­ко 19:00 по ву­ли­ці Ко­заць­кий Шлях у се­лі Дов­жок. Водій ав­то­мо­бі­ля Hyundai зіткнувся з ав­то­мо­бі­лем Peugeot під ке­ру­ван­ням 57-річ­но­го жи­те­ля Кам’ян­ця-По­діль­сько­го, який ру­хав­ся у по­пут­но­му нап­рямку. Від удару во­дій Peugeot за­ги­нув на міс­ці. Його 31-річ­ний па­са­жир, меш­ка­нець Льво­ва, от­ри­мав травми, його гос­пі­та­лі­зу­ва­ли до Камʼянець­-По­діль­ської місь­кої лі­кар­ні.

Після ДТП 36-річ­ний во­дій Hyundai втік з міс­ця по­дії, за­ли­шив­ши ав­тівку. Пра­ців­ни­ки по­лі­ції про­тя­гом го­ди­ни знай­шли його в то­му ж се­лі. Він пе­ре­хо­ву­вав­ся у знайомо­го. Пе­ре­вір­ка на стан ал­ко­голь­но­го спʼянін­ня засвідчила, що кіль­кість ал­ко­го­лю в його кро­ві пе­ре­ви­щує до­пус­ти­му нор­му в 4 ра­зи.

Водія Hyundai зат­ри­ма­ли. Якщо вину чоловіка доведуть, йому загрожує до 10 років позбалення волі.