Депутат впіймав мешканця Львівщини на викиданні решток тварин у лісі

Намагаючись втекти, зловмисник наїхав правоохоронцю на ногу

У четвер, 22 серпня, на Львівщині депутат Червоноградської районної ради й активіст Олександр Клімов виявив чоловіка, який вивозив та викидав рештки тварин у ліс. Депутат одразу викликав правоохоронців, які зупинили авто зловмисника, аби поспілкуватись та перевірити документи. Під час розмови водій вирішив втекти, й наїхав одному з поліцейських на ногу. Про це Олександр Клімов повідомив на своїй сторінці у Facebook. У поліції наразі інформацію не коментують.

Інцидент трапився близько 12:50 неподалік села Боянець Червоноградського району. Місцевий депутат Олександр Клімов звернув увагу на чорний мікроавтобус, який виїхав з села та попрямував до лісу. “Так, як я вже неодноразово писав про викидання решток тварин саме боянецькими “мʼясними бізнесменами”, цей бус одразу привернув мою увагу. Відповідно, я набрав офіцерів громади Великих Мостів, які швидко приїхали на місце події”, — розповів депутат.

На вимогу правоохоронців водій мікроавтобуса зупинився проте, щойно вони попросили показати документи, почав тікати. Під час втечі зловмисник наїхав одному із правоохоронців на ногу. Судячи з фото з місця інциденту, чоловік все ж встиг викинути рештки тварин у ліс перед зустріччю з правоохоронцями.

Офіцери громади Великих Мостів переслідували автомобіль зловмисника до самого його будинку. “До поліції вийшла купа жінок, які влаштували шоу. Після чого одна з них через пасажирські двері проникла в автомобіль і загнала його на подвірʼя”, — додав Олександр Клімов. Наразі на місці працює слідчо-оперативна група, й вирішується питання про відкриття як мінімум одного кримінального провадження за статтею про насильство щодо працівника правоохоронного органу.

Журналісти LVIV.MEDIA звернулися до пресслужби поліції Львівської області з приводу цього випадку, проте там наразі ситуацію не коментують.