На Львівщині затримали підозрювану у вбивстві співмешканця жінку

Підозрювана вдарила жертву сковорідкою і добила молоток

В Дрогобицькому районі правоохоронці затримали 50-річну жінку, яку підозрюють у вбивстві 50-річного співмешканця. Тіло загиблого знайшли сусіди. Про це повідомила поліція Львівської області.

Вдарила сковорідкою і добила молотком

Як встановили поліцейські, вбивство трапилось 21 серпня, близько першої години ночі, в одному з сіл Дрогобиччини. Під час сварки зі своїми 50-річним співмешканцем підозрювана вдарила його сковорідкою по голові, від чого він упав. Потім вбивця знайшла молоток і добила жертву.

Переконавшись, що співмешканець помер, аби уникнути відповідальності за скоєне, підозрювана спробувала приховати сліди злочину — винесла тіло з будинку, кинула його у рів, прибрала місце події та заховала знаряддя вбивства (молоток). Проте, тіло загиблого виявили сусіди, які й повідомили про це у поліцію” — йдеться в повідомленні поліції.

Слідчі повідомили вбивці про підозру у вчиненні кримінального правопорушення за статтею про умисне вбивство. Стаття передбачає позбавлення волі на строк від семи до п’ятнадцяти років.

Нагадаємо, нещодавно на Львівщині правоохоронці затримали 36-річного дрогобичанина, якого підозрюють у вбивстві своєї співмешканки. Між затриманим та його 63-річною співмешканкою виник конфлікт, під час якого чоловік завдав жінці чисельних ударів по голові та в інші ділянки тіла.