На Львівщині двічі за добу до лікарень потрапляли потерпілі через укуси змій

Стан постраждалих оцінювали, як середнього ступеня важкості

На Львівщині двічі за добу, 20 серпня, до лікарень потрапляли потерпілі від укусів змій. У Західноукраїнський спеціалізований дитячий медичний центр потрапила 12-річна дівчинка у стані середнього ступеня тяжкості, а у Стрийську центральну районну лікарню госпіталізували 50-річного чоловіка в середньому ступені важкості також. Обставини інцидентів встановлюються.

Деталі інцидентів

В Славську, Стрийського району, 12-річну місцеву жительку вкусила змія. Близько 16:20 вона потрапила в дитячий медичний центр у стані середнього ступеня тяжкості. В селі Миртюки, Стрийського району, змія вкусила 50-річного мешканця села Братківці в праву ступню. Близько 17:00 його доставили в центральну районну лікарню в стані середнього ступеня важкості.

Нагадаємо, нещодавно у Самборі 35-річного мешканця Києва вкусила змія. Його госпіталізували до Самбірської центральної районної лікарні. Його стан оцінювали, як середнього ступеня тяжкості. Також на Самбірщині 14-річну дівчинку госпіталізовували після укусу змії. Дитину плазун вкусив за праву руку.