Директора Львівської обласної психлікарні переобрали на безальтернативній основі

Богдан Чечотка очолюватиме медичний заклад ще п’ять років

Чинного керівника Львівської обласної клінічної психіатричної лікарні Богдана Чечотку 20 серпня переобрали на посаду генерального директора цього медзакладу. Це стало відомо після відповідного кадрового конкурсу, який відбувся у Львівській обласній раді, повідомила пресслужба ЛОР.

Єдиним кандидатом на посаду виявився саме Богдан Чечотка. За підсумками обговорення та співбесіди конкурсна комісія вирішила рекомендувати призначити його генеральним директором Львівської обласної клінічної психіатричної лікарні Богдана Чечотку терміном на п’ять років. Остаточне рішення з цього питання ухвалять депутати Львівської обласної ради.

Довідково:

Богдан Чечотка у 1994 році закінчив Івано-Франківську державну медичну академію (спеціальність – лікувальна справа), у 2018 році – Львівський регіональний інститут державного управління національної академії при Президентові України (магістр державного управління).

Богдан Чечотка упродовж 1997 – 2014 років працював лікарем-хірургом, заступником головного лікаря з медичної частини і головним лікарем Миколаївської КЦРЛ.

З 2014-го до 2016-го очолював департамент охорони здоров’я Львівської ОДА. З 2019 року і дотепер – керівник Львівської обласної клінічної психіатричної лікарні.

Нагадаємо, станом на 2021 рік зі штату Львівської обласної клінічної психіатричної лікарні було звільнено майже третину усіх працівників.