В Давидові за 2,7 млн грн продали землю під будівництво

Ділянку придбала Іванна Грень, співвласниця ТОВ СПГ “Тетра”

Давидівська сільська рада у вівторок, 20 серпня, продала земельну ділянку під будівництво співвласниці місцевого підприємства, яке займається в основному роздрібною торгівлею. За понад 2,7 млн грн землю придбала Іванна Грень, про це йдеться на сайті онлайн-аукціонів Prozorro.Sale.

Земельна ділянка площею майже 3456 кв. м розташована у селі Давидів. Призначена земля для будівництва та обслуговування туристичну інфраструктуру та заклади громадського харчування. Сільська рада Давидова виставила ділянку на аукціон за 2 688 768 грн, та продали її дещо дорожче.

Земельна ділянка, яку продали на аукціоні. Фото: Prozorro.Sale
Земельна ділянка, яку продали на аукціоні. Фото: Prozorro.Sale

Ділянку продали на 30 тис. грн дорожче стартової ціни

За право придбати ділянку позмагалися підприємиці Руслана Глова та Іванна Грень. Глова на етапі початкових ставок запропонувала за лот ту ж ціну, що й початкова. Натомість Іванна Грень підняла суму до 2 715 768 грн. Протягом аукціону учасниці ставок не підвищували, відтак ділянку придбала Іванна Грень.

За даними аналітичної системи YouControl, Іванні Грень належить 64% спільного підприємницького господарства “Тетра”. Підприємство зареєстроване у Давидові та існує уже 30 років. В основному “Тетра” займається роздрібною торгівлею в неспеціалізованих магазинах. Водночас компанія вирощує зернові, бобові та олійні культури, виготовляє хлібобулочні вироби, а також займається будівництвом.

Нагадаємо, Іванна Грень раніше намагалася придбати ще одну землю під забудову в Давидові на вулиці Незалежності. Однак тоді переможцем аукціону став місцевий бізнесмен Ігор Біда.