На Львівщині 74-річна жінка потрапила до лікарні після наїзду пʼяного водія

67-річний водій не впорався з керуванням, з’їхав з дороги й наїхав на потерпілу

На Львівщині нетверезий 67-річний водій Opel Astra наїхав на 74-річну жінку. Потерпіла отримала тілесні ушкодження та була госпіталізована. ДТП трапилась в Золочівському районі, повідомила пресслужба поліції Львівської області, 20 серпня.

Не впорався з керуванням

ДТП сталася 19 серпня, близько 19:20, у селі Красне, Золочівського району. Як встановили правоохоронці, 67-річний водій Opel, житель району, не впорався з керуванням, виїхав на зустрічну смугу, після чого з’їхав з дороги й наїхав на 74-річну місцеву мешканку.

Фото: Національна поліція

Внаслідок ДТП літня жінка отримала тілесні ушкодження та була госпіталізована. Встановили, що водій керував транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння. Він затриманий та невдовзі суд обере йому запобіжний захід” — йдеться в повідомленні поліції.

За фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за статтею про порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами в стані сп’яніння. Стаття передбачає позбавлення волі на строк до трьох років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк від трьох до п’яти років. Правоохоронці встановлюють усі обставини події.