49 дітей військовослужбовців зі Львівщини вирушили на відпочинок до Польщі

Відпочинок триватиме впродовж 19-29 серпня

49 дітей зі Львівської області вирушили у туристично-оздоровчу подорож до міста Лешно у Польщі. Про це 19 серпня повідомили у Львівській обласній військовій адміністрації. Базою для перебування дітей буде парк Юлінек під Варшавою. Відпочинок триватиме впродовж 19-29 серпня.

“Учасники подорожі матимуть змогу взяти участь у різноманітних атракціях, які включатимуть екскурсії, активні ігри на свіжому повітрі, відвідування культурних та історичних пам’яток, а також майстер-класи та творчі заняття. Усе це сприятиме як фізичному, так і культурному розвитку дітей”, — йдеться у повідомленні.

Ця поїздка стала можливою з ініціативи Львівської ОВА, зокрема департаменту соціального захисту та департаменту міжнародного співробітництва. А також за підтримки Мазовецької Регіональної Туристичної організації у співпраці з Мазовецьким воєводським самоврядуванням, розповіли у Львівській обласній військовій адміністрації.

Нагадаємо, також діти захисників з Львівщини тиждень відпочиватимуть в Словаччині. А також пів сотні дітей військових зі Львівщини вирушили до Італії на відпочинок.