Двох працівників сервісних центрів МВС Львівщини спіймали на хабарях

Працівниця сервісного центру за хабар обіцяла оформити успішний практичний іспит з водіння, ще один львів’янин обіцяв за хабар перереєструвати авто

Двох працівників сервісних центрів МВС на Львівщині спіймали на хабарях. Працівник одного з центрів брав гроші за перереєстрацію авто, ще одна працівниця сервісного центру на Львівщині за хабар обіцяла успішно складений іспит з водіння. Про це повідомили у четвер, 15 серпня, у ДВБ. У повідомленні не вказують, про які сервісні центри йдеться, але з опублікованого фото видно, що один з них, ймовірно, розташований у Зимній Воді.

Згідно з повідомленням, 23-річний львів'янин пропонував за хабар швидко перереєструвати автомобілі без присутності власників, черг та офіційних платежів. Стверджував, що має зв'язки серед керівництва сервісного центру і може зробити документи на авто за спрощеною процедурою.

Фото: Нацполіція

В іншому випадку співробітниця одного з сервісних центрів Регіонального сервісного центру МВС запропонувала за хабар допомогти чоловікові успішно скласти практичний іспит на водійське посвідчення категорії “В”. Жінка обіцяла за гроші вплинути на службових осіб центру.

“Обох фігурантів затримали оперативники Львівського управління ДВБ НПУ та слідчі слідчого управління поліції Львівщини під час отримання грошей. Їм оголошено про підозру,” — зазначили у ДВБ.

Гроші в шухляді. Фото: Нацполіція

Нагадаємо, нещодавно на Львівщині водій з 16 спроби склав іспит на отримання водійських прав.