На вечірці до Дня молоді львів’яни власноруч зібрали 50 дронів

Безпілотники згодом передадуть Збройним силам України в межах ініціативи «Помста Лева»

Львів’яни провели вечірку-збір дронів для українських захисників і захисниць. За кілька годин святкування вдалось зібрати з деталей 50 дронів. Про це повідомила Львівська міська рада, у понеділок, 12 серпня.

Цього року львів’яни по особливому відсвяткували день молоді — провівши анонімну вечірку-збір дронів для захисників і захисниць. Молодь зібрала з деталей 50 дронів, які згодом передадуть Збройним силам України в межах ініціативи «Помсти Лева».

«Ми зібрались на кілька годин ввечері, щоб відсвяткувати День молоді по-іншому, бо такий час, що і святкування мають нести цінність і надихати людей долучатись до нашої спільної перемоги. Сподіваємось ми так змогли надихнути учасників та учасниць цієї вечірки на те, щоб вони волонтерили і у такому форматі», – зазначають організатори вечірки.

Молодь власноруч збирала дрони

Нагадаємо, про сучасні традиції до Дня молоді. У різних куточках світу це святкують по-різному. Десь проходять гучні концерти, фестивалі та конкурси, де молоді таланти можуть проявити себе. А десь — освітні заходи та дискусії, які привертають увагу суспільства до нагальних проблем молоді.