Захисника зі Яворівщини посмертно нагородили орденом “За мужність”

Нагороду вручили дружині загиблого військовослужбовця

Захисника зі Яворівщини Владислава Покрищука посмертно нагородили орденом “За мужність” III ступеня. Про це 10 серпня повідомили у Львівській ОВА.

Владислав Покрищук, житель селища Івано-Франкове, відзначений орденом "За мужність" III ступеня згідно з Указом Президента України. Нещодавно цю нагороду вручили дружині загиблого військовослужбовця.

Владислав Покрищук

Владислав приєднався до лав Збройних сил України в перший день повномасштабного вторгнення Росії — 24 лютого 2022 року. Він служив старшим оператором групи спеціального призначення у Силах спеціальних операцій (ССО). За час служби Владислав брав участь у бойових операціях на різних напрямках фронту — Миколаївському, Донецькому, Луганському та Харківському.

Загинув воїн 26 грудня 2023 року у населеному пункті Синьківка, що на Харківщині. Йому було 26 років. Нагадаємо, нещодавно ще сімох захисників зі Стрийщини посмертно відзначили державними нагородами, а військовослужбовця з Волосянки на Львівщині нагородили Нагрудним знаком Командувача об'єднаних сил.