Британські фермери передали військовим підрозділам ще 38 позашляховиків

До допомоги також долучилися ще й небайдужі з Нідерландів та США.

Британські фермери передали для Сил оборони ще 38 позашляховиків. Цього разу до допомоги долучилися ще й волонтери з Нідерландів та США. Машини отримають 24-та ОМБр ім. Короля Данила, 5-та окрема танкова бригада, підрозділи НГУ, 80-та ОДШБр, “Грузинський легіон” тощо. Про це 10 серпня повідомив керівник Львівської ОВА Максим Козицький.

Пікапи від фермерів

Чергова партія позашляховиків була доставлена від групи британських фермерів, яку очолює Марк Лерд. З початку повномасштабної війни волонтери для ЗСУ передали вже 400 машин. Окрім транспорту наших військових забезпечили генераторами та медикаментами. Загальна сума допомоги становить 4 мільйони фунтів

Фото: Максим Козицький

Волонтерська група фермерів з Великої Британії вчергове приїхала до Львова. Цього разу це 38 автомобілів, які наші військові отримали в межах ініціативи фермера Марка Лерда “Пікапи для миру”. Машини розподілили між бригадами відповідно до запитів, які вони скерували у Львівську ОВА” — йдеться в повідомленні Максима Козицького.

Нагадаємо, в середині червня до Львова прибувала чергова група британських волонтерів, які тоді українським захисникам передали 32 позашляховики. Автівки були споряджені генераторами, медзасобами та спецобладнанням.