На Львівщині прикордонники затримали ще два фіктивні подружжя

Під час перетину кордону чоловіки також взяли з собою й ексдружин

На Львівщині прикордонники викрили два псевдоподружжя, які хотіли виїхати за кордон. Їх затримали на пропускному пункті “Краківець — Корчова”. Про це 10 серпня повідомила пресслужба Західного регіонального управління ДПСУ.

Взяли з собою ексдружин

В першому випадку 26-річний чоловік фіктивно одружився із 41-річною жінкою, яка має II групу інвалідності. Після перетину кордону жінка мала отримати 1 500 доларів. В другому випадку 44-річний мешканець Тернопільщини одружився з 54-річною жінкою, яка має І групу інвалідності. За свої послуги жінка мала отримати 1 000 доларів.

Уродженці Вінниччини та Тернопільщини аби отримати право супроводу особи з інвалідністю за кордон, розлучилися зі своїми справжніми дружинами. Цікаво те, що махінатори прихопили їх з собою. Ексдружини їхали з ними разом в одних транспортних засобах” — йдеться в повідомленні прикордонників.

Співробітники сьомого Карпатського загону скерували повідомлення до Нацполіції про виявлення ознак незаконного переправлення осіб через державний кордон України. Усі відомості вже внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань.