На Львівщині внаслідок ДТП з трактором загинув 76-річний велосипедист

Аварія сталася в селі Береги у Самбірському районі

У четвер, 8 серпня, в Самбірському районі зіткнулися трактор "Білорус" з двома причепами та велосипедист. Внаслідок аварії велосипедист загинув на місці. Інформацію LVIV.MEDIA підтвердили у Департаменті з питань цивільного захисту Львівської ОВА.

Постраждалий загинув на місці аварії

За попередніми даними, аварія сталася близько 10:45 ранку в селі Береги. На дорозі зіткнулися трактор "Білорус" з двома причепами та велосипедист. Трактором керував 25-річний житель села Верхівці. Велосипедистом виявився 76-річний мешканець села Береги. Внаслідок зіткнення велосипедист отримав травми, несумісні з життям, і загинув на місці аварії.

фото з місця аварії

Нагадаємо, 8 червня через зіткнення з вантажівкою на Золочівщині в реанімацію потрапила велосипедистка. До слова, від початку 2024 року за участі велосипедистів сталося 119 дорожньо-транспортних пригод. З цієї кількості — 100 ДТП з потерпілими, у яких 10 осіб загинули. Нещодавно на Львівщині 22-річний мотоцикліст наїхав на літнього велосипедиста. Внаслідок аварії обидвоє постраждалих потрапили до лікарні. Тоді аварія сталась у селі Лисовичі, Стрийського району.