Замах на вбивство товариша: під варту взяли 25-річного мешканця Яворова

Чоловік під час застілля в ресторані у Шегинях вдарив товариша розбитою пляшкою в шию

Прокурори Яворівської окружної прокуратури повідомили про підозру 25-річному чоловіку у закінченому замаху на умисне вбивство, розповіли у прокуратурі Львівської області у четвер, 8 серпня.

За даними правоохоронців, у липні в одному з готельно-ресторанних комплексів Яворівщини двоє чоловіків розпивали алкогольні напої. Під час застілля між ними почався конфлікт. Під час суперечки один з них схопив скляну пляшку, розбив об бетонне покриття та частиною, яка лишилася в руці, ударив у шию іншого.

“Таким чином спричинив різану проникаючу рану шиї з пошкодженням судин та трахеї. Проте потерпілий вижив, оскільки йому своєчасно було надано медичну допомогу та госпіталізовано до лікарні”, — йдеться у повідомленні прокуратури. Підозрюваного вже взяли під варту без права внесення застави.

У поліції повідомили, що цей випадок трапився в ніч на 27 липня у селі Шегині. У поліцію про випадок повідомили з лікарні. Зловмисник заявив поліції, що не нападав на товариша, мовляв, той сам впав на розбиту пляшку. Вивчивши записи з камер спостереження, поліцейські встановили обставини злочину і затримали нападника.

Нагадаємо, на Львівщині суд звільнив жінку від покарання за ненавмисне вбивство. Жінку визнали винною у вбивстві свого чоловіка через необережність, але її звільнили від покарання.