За підозрою у вбивстві товариша поліція затримала 71-річного червоноградця

Підозрюваний вбив ножем 43-річного знайомого під час застілля

У Червонограді поліцейські затримали 71-річного чоловіка, якого підозрюють у вбивстві знайомого. Зловмисник зарізав 43-річного товариша під час застілля. Про це 8 серпня повідомила пресслужба поліції Львівської області.

Застілля у квартирі зловмисника

Як встановили правоохоронці, 6 серпня, близько 7:00, поліцейським надійшло повідомлення про те, що у квартирі одного з будинків на вул. Івасюка в Червонограді виявили тіло чоловіка з ознаками насильницької смерті. Правоохоронці встановили особу загиблого. Ним виявився 43-річний місцевий мешканець, на тілі якого були виявлені ножові поранення.

Проведеними заходами було встановлено, що загиблий перебував у гостях у свого знайомого, 71-річного місцевого мешканця. Чоловіки розпивали спиртне і між ними виник конфлікт, під час якого господар завдав гостю декілька ударів ножем у спину та інші ділянки тіла, спричинивши травми, від яких той помер” — йдеться у повідомленні поліції.

Правоохоронці затримали зловмисника. Слідчі повідомили йому про підозру у вчиненні злочину, передбаченого статтею про умисне вбивство. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від семи до п’ятнадцяти років. Досудове розслідування триває.