79-річний водій мопеда потрапив до лікарні після ДТП з Renault на Львівщині

Аварія трапилась у Стрию

На Львівщині 79-річний водій мопеда Honda Dio потрапив до лікарні після ДТП з Renault Scenic. Аварія сталася у Стрию, повідомила пресслужба поліції Львівської області, 8 серпня.

Деталі аварії

ДТП сталася 7 серпня, близько 14.00, на дорозі “Стрий — Івано-Франківськ — Чернівці” у Стрию. Як попередньо встановили правоохоронці, відбулося зіткнення мопеда Honda Dio, яким керував 79-річний житель Стрия, та автомобіля Renault Scenic під керуванням 25-річного стриянина. Внаслідок ДТП водій мопеда отримав тілесні ушкодження та був госпіталізований.

Фото: Національна поліція

За фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за статтею про порушення правил безпеки дорожнього руху. Максимальне покарання, яке передбачене статтею — обмеження волі на строк до трьох років, з позбавленням права керувати транспортними засобами на аналогічний термін. Правоохоронці встановлюють обставини події.

До слова, від початку року на автодорогах Львова та області сталось 257 дорожньо-транспортних пригод за участю мотоциклістів, водіїв скутерів та мопедів. З цієї кількості – 195 ДТП з потерпілими, у яких 18 осіб загинули та 227 були травмовані.

Нагадаємо, нещодавно на Львівщині поліцейські затримали 23-річного мотоцикліста, який вчинив пʼяну ДТП. Затриманий не впорався з керуванням і заїхав у кювет. Він та 15-річний пасажир мотоцикла травмувалися і були госпіталізовані.