7 серпня Львівщина попрощається з трьома захисниками

7 серпня в останню путь проведуть Петра Євстафʼєва, Івана Лісовця та Павла-Нікіту Скачкова

У середу, 7 серпня, на Львівщині поховають трьох військових, які загинули за Україну, повідомила Львівська обласна державна адміністрація.

Петро Євстаф’єв

Петро Євстафʼєв

Родом зі Львова. З початком повномасштабного вторгнення став на захист держави до складу 79-ї окремої десантно-штурмової Таврійської бригади. Загинув 5 жовтня 2023 року.

Іван Лісовець

Іван Лісовець

Уродженець села Стоки, Львівської області. Із початком повномасштабного вторгнення РФ став на захист держави в складі 54-ї окремої механізованої бригади ім. гетьмана Івана Мазепи. Виконував бойові завдання на південному та східному напрямках. Не стало воїна 25 липня 2024 року.

Павло-Нікіта “Дич” Скачков

Павло-Нікіта Скачков

Львів’янин. Після завершення навчання проходив строкову військову службу у 1121-му навчальному зенітному ракетному полку 169-го навчального центру ім. князя Ярослава Мудрого. За зразкову службу Павлу-Нікіті Скачкову було надано звання старшого солдата. З початком повномасштабного вторгнення добровільно став на захист держави до складу 24-ї окремої механізованої бригади ім. короля Данила. Виконував бойові завдання на Донеччині. Не стало захисника 31 липня 2024 року.