Водій ЗАЗ Lanos на Львівщині потрапив у лікарню після зіткнення з вантажівкою

Внаслідок ДТП водія легкового автомобіля госпіталізовано

У вівторок, 6 серпня, у селі Черлянське Передмістя Львівського району зіткнулися вантажівка та легковий автомобіль. Внаслідок аварії водія легковика отримав травми та був доставлений до лікарні. Про це повідомила пресслужба Національної поліції Львівської області.

Водій ЗАЗ Lanos зіткнувся із вантажівкою DAF

За даними поліції, ДТП трапилась, близько 13:30 у селі Черлянське Передмістя. Там зіткнулися ЗАЗ Lanos, яким керував 20-річний львів’янин, та DAF під керуванням 33-річного жителя Івано-Франківської області. Внаслідок зіткнення водій легкового автомобіля отримав тілесні ушкодження та був госпіталізований.

Фото: Національна поліція

Слідчі відкрили кримінальне провадження за статтею про порушення ПДР. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк до трьох років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк від трьох до п’яти років. Правоохоронці встановлюють обставини аварії.

Нагадаємо, 5 серпня, в селі Тростянець зіткнулися вантажівка та мікроавтобус. Внаслідок аварії, пасажира мікроавтобуса із деформованого салону витягували надзвичайники.