У Червонограді правоохоронці викрили 23-річного торговця метадоном

Зловмисник залишав закладки із наркотиками по всьому місту

У Червонограді працівники поліції викрили 23-річного місцевого мешканця на розповсюдженні наркотиків. Чоловік залишав по всьому місту закладки із метадоном. Тепер зловмисникові загрожує до десяти років ув’язнення, повідомила пресслужба поліції Львівської області у понеділок, 5 серпня.

За даними правоохоронців, 23-річний мешканець Червонограду продавав наркотики, залишаючи закладки з ними на території районного центру. Після викриття зловмисника правоохоронці провели обшуки в його помешканні. Під час обшуку працівники поліції виявили згортки, пакунки та банку із метадоном, готові закладки з ним, електронні ваги, засоби для фасування та інші речові докази. Усе знайдене правоохоронці вилучили.

Закладка, яку виявии правоохоронці
Наркотики, виявлені вдома у зловмисника під час обшуку

23-річного мешканця Червонограда затримали. Йому повідомили про підозру у незаконному зберіганні та збуті наркотиків. Наразі триває досудове розслоідування. Зловмисникові загрожує до десяти років позбавлення воі з конфіскацією майна.

Нагадаємо, наприкінці липня львівські патрульні за два дні виявили п’ятьох чоловіків із наркотиками. Трьох із них зупинили для перевірки документів, а у двох заборонені речовини виявили під час фіксації інших правопорушень.